Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu
Kucharz
Miejsce pracy: Libiąż
Numer: StPr/jokr/25/0283
OBOWIĄZKI:
przygotowywanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej, utrzymanie lokalu w należytym porządku
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe


Wymagania inne:

Wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie zawodowe nie jest wymagane - istnieje możliwość przyuczenia. Miejsce wykonywania pracy: Libiąż, ul. Wańkowicza 1B.Pracodawca oferuje zatrudnienie w ramach umowy o pracę na okres próbny, po okresie próbnym - umowa o pracę na czas określony, docelowo umowa o pracę na czas nieokreślony. Istnieje również możliwość zatrudnienia w ramach umowy zlecenie - do uzgodnienia z pracodawcą.

Miejsce pracy:

Libiąż


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas nieokreślony


Wynagrodzenie brutto:

od 4 666 do 7 000 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu

Podobne oferty

08 Maja 2025

Przedsiębiorstwo: Powiatowy Urząd Pracy w Rudzie Śląskiej

Miejsce pracy: śląskie / Ruda Śląska

przygotowywaniem pizzy zgodnie z zamówieniami klientów. Wymagania konieczne: Zawód: Pizzer Wymagania inne: Wymagane doświadczenie oraz książeczka sanepidowska niekoniecznie aktualna. Umowa zlecenie następnie umowa o pracę. Możliwość dostosowania grafiku do...

Więcej informacji
08 Maja 2025

Przedsiębiorstwo: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach

Miejsce pracy: śląskie / Rudziniec

Wykształcenie: zawodowe; doświadczenie nie jest konieczne, pracownik zostanie przeszkolony do wykonywania obowiązków; zakres obowiązków: obsługa wesel, innych uroczystości, gości restauracji, dwie zmiany, miejsce pracy: Restauracja i Dom Weselny Leśna...

Więcej informacji
08 Maja 2025

Przedsiębiorstwo: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach

Miejsce pracy: śląskie / Katowice

- Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych kuchni polskiej. - Miejsce pracy: ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice lub ul. Gliwicka 140, 40-857 Katowice.- Praca w godzinach: 13:00-21:00 + soboty i niedziele - według grafiku. Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe...

Więcej informacji