Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Kucharz
Miejsce pracy: Katowice
Numer: StPr/25/0596
OBOWIĄZKI:
- Przygotowywanie różnego rodzaju potraw. Wykańczanie, porcjowanie i estetyczne wydawanie potraw. Przygotowywanie słodkich i słonych monoporcji. Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy. Wykonywanie innych zadań zgodnych ze stanowiskiem.- Miejsce wykonywania pracy: Bistro Pod Chmurką.- Godziny pracy: 7:30-15:30 + soboty i niedziele - według grafiku.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Uprawnienia: Umiejętność pracy w zespole
Uprawnienia: Samodzielność


Wymagania inne:

Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na podobnym stanowisku. Wymagane Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno-epidemiologicznych. Znajomość zasad HACAP.

Miejsce pracy:

Katowice


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 6 000 do 7 500 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach

Podobne oferty

21 Kwietnia 2025

Przedsiębiorstwo: Powiatowy Urząd Pracy w Rybniku

Miejsce pracy: śląskie / Rybnik

Wymagane doświadczenie. Kontakt telefoniczny lub osobisty. Podania składać można e-mailem: biuro@restauracjaeuropa.com Wymagania konieczne: Uprawnienia: doświadczenie na podobnym stanowisku Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne:

Więcej informacji
21 Kwietnia 2025

Przedsiębiorstwo: Powiatowy Urząd Pracy w Zawierciu

Miejsce pracy: śląskie / Poręba

Praca na dwie zmiany w godzinach: 8.00-19.00 Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: zaangażowanie i chęć do pracy

Więcej informacji
21 Kwietnia 2025

Przedsiębiorstwo: Powiatowy Urząd Pracy w Zawierciu

Miejsce pracy: śląskie / Zawiercie

sporządzanie potraw zgodnie z menu, praca w równoważnym systemie czasu pracy (dwa dni pracy, dwa dni wolne) Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne: wykształcenie zawodowe lub średnie gastronomiczne - lub doświadczenie w zawodzie

Więcej informacji