Kucharz/pomoc kuchenna

BRACHMAN-WITA MAŁGORZATA
Kucharz/pomoc kuchenna
Miejsce pracy: Rybnik
Numer: StPr/25/0732
OBOWIĄZKI:
Praca na pół etatu, na stanowisku pomoc kuchenna lub kucharz z możliwością przyuczenia do objęcia samodzielnego stanowiska. Do głównych obowiązków należy obsługa wydarzeń okolicznościowych, tworzenie i wdrażanie dań do menu, kontrola zapasów i zamawianie produktów, a także dbanie o porządek w kuchni oraz przestrzeganie zasad BHP. Wymagania książeczka sanepidowska, chęć do nauki, samodzielność, odpowiedzialność i gotowość do pracy w weekendy. Praca od zaraz, wynagrodzenie, czas pracy i zmianowość do uzgodnienia na rozmowie kwalifikacyjnej. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: podstawowe


Wymagania inne:

Miejsce pracy:

Rybnik


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 2 333 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Rybniku

Podobne oferty

01 Lipca 2025

Przedsiębiorstwo: TOWARZYSTWO POMOCY IM. ŚW. BRATA ALBERTA KOŁO GLIWICKIE

Miejsce pracy: śląskie / Gliwice

przygotowanie jednego ciepłego posiłku dla około 100 osób w ciągu dnia ustalanie zapotrzebowania na produkty i bieżące planowanie zakupów współpraca z personelem placówki jedna zmiana, 3/4 etatu, miejsce pracy: Gliwice komunikatywność oraz wysoka kultura...

Więcej informacji
30 Czerwca 2025

Przedsiębiorstwo: Powiatowy Urząd Pracy w Zabrzu

Miejsce pracy: śląskie / Zabrze

gotowanie śląskich potraw, wydawanie posiłków do sprzedaży.Równoważny system czasu pracy, 2 zmiany (6.00-14.00, 10.00-18.00). Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2) Wykształcenie: podstawowe Uprawnienia: książeczka sanepidowska...

Więcej informacji
29 Czerwca 2025

Przedsiębiorstwo: BRACHMAN-WITA MAŁGORZATA

Miejsce pracy: śląskie / Rybnik

Praca na pół etatu, na stanowisku pomoc kuchenna lub kucharz z możliwością przyuczenia do objęcia samodzielnego stanowiska. Do głównych obowiązków należy obsługa wydarzeń okolicznościowych, tworzenie i wdrażanie dań do menu, kontrola zapasów i...

Więcej informacji