Sprzedawca

DELIKATESY ADAM KUBIK, KAROL KUBIK, BEATA KUBIK S.C.
Sprzedawca
Miejsce pracy: Sosnowiec
Numer: StPr/25/0716
OBOWIĄZKI:
Zapewnianie wysokich standardów obsługi klienta, obsługa kasy fiskalnej, dbanie o właściwy sposób ekspozycji towarów, utrzymanie czystości w sklepie, zamawianie i przyjmowanie dostaw.Pierwsza umowa na okres 3 miesięcy.Praca dwuzmianowa: 6.00-14.00 i 14.00-22.00.Praca w Sosnowcu - do wyboru sklep przy ul. Legionów 3 lub Jagiellońskiej 8.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych


Wymagania inne:

Pracodawca oczekuje zaangażowania, uczciwości i rzetelności, swobody w nawiązywaniu kontaktów z klientami, aktywnego podejścia do sprzedaży i promocji. Doświadczenie w handlu jest mile widziane, lecz nieobowiązkowe, wymagana jest aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna

Miejsce pracy:

Sosnowiec


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 4 666 do 5 000 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Będzinie

Podobne oferty

30 Czerwca 2025

Przedsiębiorstwo: DARIUSZ CHRZANOWSKI FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "CHRZANOWSKI"

Miejsce pracy: śląskie / Bieruń

obsługa klienta przy kasie; pozytywne podejście do klienta; dbanie o czystość i porządek; informowanie klientów o aktualnych promocjach produktowych.* umowa zlecenie do 160 h/miesięcznie Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia:...

Więcej informacji
30 Czerwca 2025

Przedsiębiorstwo: AGMAKOM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Miejsce pracy: śląskie / Zabrze

Sprzedaż na kasie. Ekspozycja towaru. Kontakt z klientem. Sklep ogólnospożywczy. Miejsce pracy: Zabrze-Zaborze.Praca na 2 zmiany w godzinach 6.00-14.00, 14.00-22.00 od poniedziałku do soboty. Równowazny czas pracy. Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie...

Więcej informacji
30 Czerwca 2025

Przedsiębiorstwo: P.H.U BAZAREK Mirosław Wnuk-Cejzik

Miejsce pracy: opolskie / Strzelce Opolskie

Przygotowanie sałatek, zapiekanek, sprzedaż napojów, prowadzenie punktu małej gastronomii. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Uprawnienia: komunikatywność...

Więcej informacji