Sprzedawca

Powiatowy Urząd Pracy w Pszczynie
Sprzedawca
Miejsce pracy: Pszczyna
Numer: StPr/25/0315
OBOWIĄZKI:
obsługa pieca Helios 6080/2 z okapem, sprzedaż przy użyciu kasy fiskalnej wyrobów piekarniczo - cukierniczych oraz gastronomicznych, zamawianie i wykładanie towaru, wprowadzanie faktur do programu, utrzymanie porządku w miejscu pracy*godziny pracy 6:00-14:00, 9:00-17:00, 11:00-19:00
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych


Wymagania inne:

wykształcenie minimum zawodowe, umiejętność pracy w zespole, doświadczenie zawodowe minimum rok w handlu, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Z uwagi na zapisy projektu skierowana do podjęcia pracy może zostać osoba, która w momencie otrzymania skierowania nie ukończyła 30 lat.

Miejsce pracy:

Pszczyna


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 4 666 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Pszczynie

Podobne oferty

30 Czerwca 2025

Przedsiębiorstwo: DARIUSZ CHRZANOWSKI FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "CHRZANOWSKI"

Miejsce pracy: śląskie / Bieruń

obsługa klienta przy kasie; pozytywne podejście do klienta; dbanie o czystość i porządek; informowanie klientów o aktualnych promocjach produktowych.* umowa zlecenie do 160 h/miesięcznie Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia:...

Więcej informacji
30 Czerwca 2025

Przedsiębiorstwo: AGMAKOM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Miejsce pracy: śląskie / Zabrze

Sprzedaż na kasie. Ekspozycja towaru. Kontakt z klientem. Sklep ogólnospożywczy. Miejsce pracy: Zabrze-Zaborze.Praca na 2 zmiany w godzinach 6.00-14.00, 14.00-22.00 od poniedziałku do soboty. Równowazny czas pracy. Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie...

Więcej informacji
30 Czerwca 2025

Przedsiębiorstwo: P.H.U BAZAREK Mirosław Wnuk-Cejzik

Miejsce pracy: opolskie / Strzelce Opolskie

Przygotowanie sałatek, zapiekanek, sprzedaż napojów, prowadzenie punktu małej gastronomii. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Uprawnienia: komunikatywność...

Więcej informacji